Som vågar vara rädd

Det är ju aldrig lätt att vara ledsen. Jag har aldrig gillat att folk märker när jag är ledsen. Eller egentligen har jag aldrig gillat när en massa folk märker av att jag mår över huvudtaget om jag sen mår bra eller dåligt är lite skitsamma. Oftast så känns allt man känner så oerhört obetydligt. Som ett litet dammkorn i ett stort universum bland asteroider, planeter och stjärnor. Stora viktiga saker. Krig och naturkatastrofer och det finns ju alltid någon som har det värre.
Men det lilla dammkornet som flyter runt där ute är ju allt man har.
Kanske är är jag mest rädd för vad som kommer sedan.
Men allting känns väldigt vemodigt.

Tur att jag har er.

Sv C

Ska inte upp och åka till Junkan imorgon. sköööööööönt!

Igor Kväll

Igår vare spelning på skylten! Missade Let´s Face It men hann med Racoons.
Riktigt riktigt bra jobbat av dem. Jävla bra energi, skulle vilja ha en skön bild på dem för att piffa till det här inlägget lite men det har jag inte. det blir kanske en bild på Kimme istället. Apropå Kimme så fråga han mig igår varför jag inte blir engagerad av Billie the Visions musik eller av själva Billie(sarna). Det är en mycket intressant fråga. Jag tycker dom är rätt tråkiga men jag vet inte vad som gör Billie tråkiga, jag menar Neil Young är ju jävla bra men han borde ju vara tråkig om Billie är tråkiga.
Kul förfest hos Mika sen det va först trevligt o sen blev det dansdansdans till Dr. Bombay! Aaaah detta musikaliska österländska geni vars djupa texter griper oss alla och ger en hjärtesnörp fortare än kvickt!
Taxi taxi taxi taxi!
Mår lite illa av att bara tänka på Indien.
Pluggar Åke nu. Israel Palestina konflikten.
Det jobbiga med att skriva blogginlägg är att jag känner att det måste fan va intressant. Annars kommer ingen vilja läsa min stackars blogg och det vore ju tråkigt. Men nu är den som den är och får vara så. Förhoppningsvis skänker den även någon annan än migsjälv lite glädje.
ζ

Huvudstupa hjärtat först här kommer tårarna

En framsynt människa sa just att jag borde skaffa mig en blogg och skriva av mig saker i/på/med/mot/för. Smart Karin. Eftersom jag kan se in i framtiden så skapade jag ju den här för några timmar sen. För o skriva av mig saker i. Just nu får ingen läsa så nu kan jag skriva vad fan somhelst.
Som någon kanske har märkt tycker jag det är helt sjukt jobbigt att en del ska ta studenten. Sjuktjävlacepejobbigt.
Börjar grina med jämna mellanrum när jag tänker på´t. Visste inte att det kändes såhär. Men det är lite som att min familj ska upphöra. Ni är kanske den bästa familjen jag har. Jag va bara sex år gammal när jag träffa en del av er första gången, det är fan mer än ett jävla decennium sen. Hela min uppväxt. Från att jag lekte med spadar i en sandlåda till att jag rev sönder ett par jeans och hoppade ut genom fönstret, helt plötsligt växte, blev lång och muskel-lös inte kunde peka med armen utan att den fladdrade runt ett par varv innan jag tillslut lyckats fås styrsel på armen och fick den att stanna.
O sen alla andra najsa människor som kom in o va sköna trevlig stöttande o neggiga o dumma o fula o snygga o smarta o grymt bra! Ni har tagit en stor plats i mitt liv och i mitt hjärta.
I höst kommer jag sakna er än värre.
Jag är väldigt glad för er skull och jag gråter för att jag tycker om er.

Laura Marling

Marling gör riktigt skön akustisk singersongriter pop. Enkelt, utan för mycket pålägg och utan massa konstiga synthar och mattor som ligger och stör. Melodierna och texterna får stå för sig själva och det klarar de utmärkt!

Syréner

Det är vackert ibland
(vilken mesig jävla blogg det här börjar bli)

Saker och ting

Det regnar utanför fönstret. Det kan va ett av de bästa ljuden som finns, ett riktigt spöregn. Lagom starkt för att överrösta det som låter i öronen när det är tyst och så ganska fridfullt. har suttit vid skrivbordet och tittat på dom små dropparna ett tag nu.
Känner mig som ett mindre webdesigngeni när jag lyckats skapa den här bloggen. Va fan inte lätt. Tack youtube och "how to" klipp.

RSS 2.0