Yao PEOPLE!

Det här Arvid Peterson, LIVE, från Peace&Love festivalen i Borlänge, Norrland,  Sverige. Här är det sjukt najs. Hejdå

Löpning

Känns riktigt bra nu. Blev rätt segt ett tag i våras med en långdragen förkylning men nu är stegen lättare längre snabbare och det flåsar betydligt mindre =)
PUSS

Arvid hakar på!

Spaningen efter att ha läst lite bloggar på den lilla bloggrunda jag ibland företar mig är följande; grejen just nu är att skriva om vad man gjorde på midsommar. Människan är ett flockdjur och jag är en människa (!) (Nej Alva inte en älg!)
Midsommar i Kisa, va kul! Anna hade gjort en fett god tårta och since vi bara var 4 pers närvarande så var det inte direkt någon större brist på tårta haha! Tjockis kväll! Sen blev det besök på en fest.
"Det kan vara nyttigt för honom" som Linnea sa..

Solen har just gått upp, tio liter vin har just krökats upp, humöret har just gått upp. Fiiiiiint!
TAGGEN
P&L coming up! Ska blir stört kul! Hela långa vintern med snö o slask o piss o pest möter nu sin antagonist i FUCKING JÄVLA ASKUL FESTIVAL!
Allt man behöver

Skitockså

Nu vill mitt sällskap hälsa på en "kisafest". Lyssna på ordet bara, Kisafest. OMFG. I´m scared man I´m scared!
Tydligen är det fullt med folk från fordonsprogrammet på någon skola i Kisa. Obehagligt.


Värt

Kollat på Million Dollar Baby. Jävla gripande film. Dagnes spaning är att alla boxningsfilmer är bra filmer det är nästa sant! Nicklas nämnde Cinderella Man, den är bra. Första och sista Rocky filmerna är också rätt bra. Finns massor med exempel.
Saknar alltid klubben när jag ser på fighting. Det är något jävligt speciellt med det som nog är svårt att förstå. Men det är därför jag alltid ser ut som en idiot när jag kollar på en match. Det börjar alltid rycka lite i armarna, händerna drar sig upp mot ansiktet och hakan går ner lite mot bröstkorgen.
Kampsport är så sjukt bra träning på alla plan. Både mentalt och fysiskt. Man fastnar i det och ganska snart så cirklar tankarna runt fightingen hela tiden. Så jävla grymt är det.
Man lever verkligen fullt ut. Det finns bara precis exakt här och exakt nu och allt annat får vänta.
iv>

Snälla

Jag trivs inte i svarta jeans
Även om det är det bästa jag hittar
Det enda jag är bekväm i är musik
Men det kan bli lite för mycket, ibland
.
Jag trivs inte
i ensamhet alls
När du försvann blev allt för ekande och kallt
Jag vet det var mitt fel men jag vill be dig om en sak
Snälla se mig i ögonen ibland
.
Snälla kom tillbaka
Snälla kom hem
Snälla svara
Snälla va min vän
.
Jag tror jag trivs för bra med alkohol
I dimman där allt blir luddigt som varit vasst
Är väl mest tragiskt när jag inte minns alls
Snälla finns kvar
Snälla
Bara var

Jobba, äta, sova PÄNGAR

Första dagen på jobbet. Skittråkigt! Kneget går ut på att jag och en kille till snyggar till lite (eller mycket) på min gamla skola. Putsa fönster är fan pisstråkigt och händerna blir fula och svider av rengöringsmedel. Jag har fula kläder på mig MENEMEN jag får betalt. Att jobba suger pung men att få betalt är ju fan jävligt värt. Det bästa med att få betalt är att man får det i pengar. Nu kan du kära läsare kanske känna att här har den gode Peterson tappat greppet och sitter och förklarar självklarheter och så är det ju faktiskt. Men när jag skriver detta är det mest för att jag själv ska fortsätta hålla my eyes on the ball och fortsätta jobba o tjäna pengar. mmmmmmmmm pengar.
Taggar motorcykelkörkort väldigt mycket. Det kostar pengar!
Igår fick jag mejl av emmabodafestivalen som ville att jag skulle komma o jobba där. Där kommer jag nog ha ett kul jobb så det gör inget att det inte betalar sig i pengar. Men det är lite gött att inte betala för festivaler iår, det hade nog spräckt budgeten litegranna om jag åkt på både peace o eboda.
Vi tar en bild på kimme på det
Tråkigt att inte träffa folk regelbundet.

Någon annan, någon bättre om hon slöt ögonen

Intensivt det här nu. Det är gött, skönt att ha grejer att göra. Hade sjukt mysigt på Linas sommarställe. Någon, minns inte vem, kläckte idén att man skulle ha ett kollektiv där. Leva lite på bidrag och käka morötter som man odlar. Ja, varför inte. Dock skulle jag börja gå folk på nerverna när det blev långtråkigt och ingenting hände. Men trevligt var det. Fina vänner i vacker miljö.
Har upptäckt en sak som hänt med migsjälv på senare tid, jag har börjat kära ner mig i vacker natur. Förra veckan tog jag bilen ut mitt i natten och satte mig på en sten vid en liten sjö. Bara satt där och glodde på himlen som speglade sig i vattnet. Rökte en långsam cigarett och upplevde hur hela världen blev ljusare och ljusare. Och höll käft. Inte ett ljud mer en något litet plask från sjön.
Utom det där som alltid låter i öronen. Susar, brusar, piper och håller på. Sena kvällar är det faktiskt jävligt jobbigt när man inte kan sova, ligger och lyssnar på det. Samma visa rullar om och om igen natt efter natt och skall så göra resten av mitt liv. Jävla dumt. Om det  är ett råd som jag tagit till mig och som jag verkligen tycker är vettigt så är det de här orden;
If you worry too much, you will have problem.
Inte så välformulerade, inte så välartikulerade när de sades på riktigt dålig på asiatiskt bruten engelska. Innebörden är väl poängen. Genomförandet det svåra.
För någon timme sen kom ett CP regn. Jävlar vad det regnade. Åskade och blixtrade. Det var jävligt mäktigt.
När vi tagit oss från Horn in till stan igen efter den alldeles för långa bilfärden (fattar inte hur man pallar med det varje morgon?) Vare dags för Åkelektion. Detta välkända begrepp, ingen bryr sig riktigt om vad det är för ämne, det är en Åkelektion helt enkelt. Vi fick tillbaka våra Åkeprov, Detta välkända begrepp, ingen bryr sig riktigt om vad det är för ämne, det är ett Åkeprov helt enkelt. Fick MVG på mitt. Fitta va bra det känndes, hade blivit sur annars.
Åke hade bjudit hem hela 2A till sin gård i Nykil. Fint vare. Riktigt skönt karaktäristiskt allting där. Oerhört vackert belägen på en kull med åkrar och kullar runtomkring
Jävligt lydiga kor, dom kom när Åke ropade på dom. Dom kom när Gunnila ropade på dom med men det är ju för att hon har övat på kammarkören i säkert 20 år nu!
(snodde bilden av Anna K)

Det har varit en händelserik dag kan man sammanfatta den som och jag har inte pallat skriva allt här. Det ständiga vemodet som verkar ha fattat tycke för mig hänger efterhängset kvar. Om det ändå fanns ett bättre, en bättring, ett ngt annat.
Hej då

Bal

Enligt uppgift från en grabb som varit med förr om balen va värd alla söndagmornar, han sa ja. Jag säger, vet inte palla bry sig. Palla väga för och emot. Det var jävligt kul iaf. Höjdpunkterna var Sussis kladdkaka och kapälle på balmiddan. Och så den sociala biten, men den är ju fan nästan jämt det bästa med det man gör ju!
Det är rätt gött o blogga ju! Tack karin!
Nu äter jag macka och är fan så bakfull.
Kram

<3

<3
Inte shelley

Hinner med

Dagen började smed ett Åke prov. Kom till skolan i god till, välförberedd och va fan nästan taggad! Men inte finns det någon Åke på Åkes arbetsrum. Åke finns just då inte alls så det hela börjar med att jag får springa runt o leta efter Åke. Men tillslut hitta jag honom =)
Det kändes rätt bra. Jag gillar ju nittonhundratalshistoria det är jävligt intressant, synd att det inte hinns med mer. Det gör mig lite irriterad.
Sen tog jag och Fanny en promenad. Praktisk tjej att promenera med eftersom hon inte går runt och såsar som min morfar skulle ha sagt. Man får ju fan ha lite jävla tempo!
Nästa hållpunkt var att inte gå och utvärdera en värdelös kör utan istället ta en välbehövlig picnic i det gröna med den gode Tennis Wenger. Satte oss vi Linköpings Brukshunds Klubb. Vackert och grönt var landskapets huvudmotiv. Fan vad jag älskar sommaren.
Efter att ha lämnat av Tennis åkte jag till mormor och morfar och lånade lite grejer till balen. Det va trevligt att träffa dom. Morfar var djupt engagerad i en Tennis match men tog sig ändå tid att hjälpa till =) Mormor sydde ett par ärmhållare åt mig. Snälla morföräldrar har man ju! Drack lite té med dom, diskuterade skolsystemet, Israel Palestina konflikten, blodtrycksmätare, atombomber, Kongokrisen på 60 talet, internet, Mladic och Haag, befolkningsutveckling, FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna och slutligen lite ost.

RSS 2.0