Hultsfred 11

Vilken jävla festival, nästa år ÅK DIT! Ni kommer inte att ångra er. Tänk er P&L fast utan allt det dåliga. Plus att det fanns vattentoaletter till alla, varmdusch gratis och en stor sjö man kunde bada i. Riktigt bra akter som säkert kan bli ännu bättre nästa år och en jävla massa trevligt folk. Det enda minuset var ju att det var lite för lite folk, men det ska fan ändras på! ÅK DIT =D
Det fanns snygga grabbar!
Gabriels bästa spaning "Jag tror det går dåligt med raggandet för att jag inte är tillräckligt slampig"
Yeah right bro =)
Efter festivalen jobbade vi men världens manligaste människor med att riva en scen. En fet jävla CP scen som tog hela dagen och gav en jävla träningsvärk. Livet som scnebyggare är hårt, smutsigt, oglamoröst och fyllt med tyskar. Björn knöt kontakter genom att be om cigg. Det funka!

Väderöbod

Efter P&L åkte jag till Väderöbod. Det är typ raka motsatsen till P&L. Där händer det absolut ingenting alls överhuvudtaget. Jo, det blåser ibland. Dagarna där blev mest ligga på en klippa och sola, Bygga ett räcke, klättra i en fyr, läsa bok och fiska lite. Najs.
I fyren kan man klättra upp för att kolla på solnedgången med lite kröka. Det är fan jävla najs.
På bilden ser man hur det regnar på fastlandet. Det är för att de som bor där är sämst som inte har en ö att hänga på.
Kontrasten mot P&L är ganska stor.
Det syns inte, men Erik bajsar på sig när jag tar bilden så det är ett hattrick!

Retroaktivt!

Sätter mig ner och bloggar om att jag snart kommer att blogga lite till.

Just chillin

Går runt naken i mitt hus och städar. Emmie är en apa! Snart ska jag hälsa på Tora. Efter det kommer det folk hit. Mycket just nu.

Det kommer ett inlägg!

Snart jag lovar!

Imorgon far jag utsocknes.

Imorgon bär det av till västkusten. Först till Hamburgsund ett antal mil från gbg ganska nära Strömstad (!) sen ner i en gammal livbåt och sedan 2 timmar rakt ut i havet till den sista ön innan du kommer till England.
Det är väl vägbeskrivningen i korthet.
Där finns ingenting. Ön är mest byggd av sten och inget mer. Ett par hus står mitt på ön. i ena änden är stor röd fyr som likt en gigantisk penis reser sig ur klippen hård som betong är den. Det finns en dörr i fyren vilken man kan gå in igenom klättra upp i fyren och sitta där och dricka ngt. Sen trilla ner och dö. NÄÄÄÄÄ. Det är dumt att skada sig där. Det är somsagt 2 timmar till land med den enda båt som kan lägga till i hamnen och då har man bara kommit till Hamburgsund som är oerhört sjukhuslöst. Eller så är det helikopter som gäller. Det tar tid att fixa fram en sånn med.
.
Vad ska jag då göra där undrar säkert vän av ordning. Den listan lyder som följer:
  • 1. Fiska
  • 2. Tänka (medan jag fiskar)
  • 3. Dricka öl
  • 4. Äta (mat)
  • 5. Fiska
Jag kommer ha mycket tid över. Mycket tid över. Men det är fruktansvärt vackert och man vilar bra där!
Förra året hade jag sällskap och nu har jag lite svårt  att sluta tänka på´na.
När jag kommer hem sen är det hultsfred som gäller tillsammans med Björn, gabbe och den gode strandis! Fyfan va värt! Min första riktiga festival va ju Hultsfred 2009. Den företogs tillsammans med Frida. Stört roligt hade vi!
Puss på er

ticktack, ticktack, ticktack, ticktack

Inser mer och mer hur kass jag är på att hantera relationer på olika plan. Är kanske lite lätt störd.
varför måste allt sluta på att jag sitter och känner tårarna bränna i ögonen när jag ser ett foto eller ngt du kladdat på ett papper på väggen.

Arvid och Bob Dylan

Arvid Peterson (det är jag) går mot campingen på P&L. Hoppandes på mina kryckor kommer jag fram till en korsning där det tar stopp. Vakter och polis bildar kedja, kör ut 4 polisbilar i korsningen. En kille bredvid frågar vad det är som händer och svaret är att "Mr. Bob Dylan åker hem". 2 bussar och fen lastbil åtföljda av 4 polisbilar och 3 polismotorcyklar åker förbi och även om jag inte ser en skymt av Bob Dylan sitter undertecknad nu och är fan lite starstrucked över att ha var inom en 5 meters radie av killen som skrivit All Along the Watchtower


RSS 2.0